Nieuws

Nieuwe Optoma ZU720T laserbeamer

Optoma ZU720T

Optoma introduceert de nieuwe ZU720T laserbeamer
Optoma introduceert de nieuwe ZU720T, een nieuwe DLP laserbeamer van 7.500 lumen, WUXGA resolutie (1920×1200) voor gebruik in musea, kerken, aula’s van onderwijsinstellingen en grote vergaderruimten.

De eerste high-end laserbeamer met geïntegreerde lens
Waarom is de  Optoma ProScene ZU720T een zeer interessante beamer voor grotere projecties?  Naast zijn hoge lichtopbrengst en resolutie heeft deze nieuwe leaserbeamer een geïntegreerde lens waardoor dit model zeer concurrerend geprijsd is. Optoma heeft hierbij rekening gehouden met de mogelijkheid voor flexibele plaatsing door de lens te voorzien van een groot zoombereik (1,8x zoom) en gemotoriseerde horizontale en verticale lens-shift.

Duracore laserlichtbron – onderhoudsvrije projectie
De DuraCore-laserlichtbron van Optoma levert 7.500 lumen aan lichtopbrengst in een afgedichte IPX5 optische engine die onderhoudsvrij is tot 30.000 uur in Eco-modus of tot 20.000 uur in Normale modus. In de Eco-modus is het koelingsgeluid zeer stil – slechts 27dB (31 dB in Standaard modus).

Aansluitingen
Aansluitingen zijn onder meer HDMI 2.0 met HDCP 2.2 voor 4K-signaalinvoer, een HDMI 1.4a-ingang, HDMI-uitgang, HDBaseT, VGA, 3D-synchronisatie, een 3,5 mm audio-in- en uitgang, twee USB-aansluitingen voor voeding (1,5 A), een USB voor service, en een 12V trigger. De ZU720T draait op een geïntegreerd Android OS en heeft een ingebouwde mediaspeler. Hierdoor kan de gebruiker, zonder PC,  beelden (diverse formaten) projecteren vanaf een USB stick. Ook is deze beamer kan deze beamer middels een mini-jack kabel worden aangesloten op de afstandsbediening zodat deze, ook op grotere afstand, makkelijk bediend kan worden.
Optoma ZU720T aansluitingen

Speciale toepassingen
Het heeft functies voor helderheidsaanpassing en randovervloeiing (blending) om meerdere projectoren tesamen te gebruiken. 4-hoeks correctie is mogelijk voor projectie op bijvoorbeeld vlakken die niet geheel recht zijn. Ook 360° graden projectie en portrait projectie zijn mogelijkheden van dit model.

De projector accepteert daarnaast 4K-signalen, is HDR10-compatibel en ondersteunt 3D met een snelle verversingssnelheid van 144Hz.

De Optoma ZU720T heeft 3 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en arbeid en 5 jaar of 12.000 uur op de laser lichtbron.